X

Avantajele Epilării Definitive cu Laser

 

Una dintre marile bătăi de cap ale unei femei și mai nou și ale unui bărbat este epilarea. Tentația de a avea corpul mereu catifelat fără cel mai mic efort pare un lux la prima vedere. Însă datorită tehnologiei avansate, epilarea definitivă este din ce în ce mai accesibilă. În zilele noastre, laserul, respectiv epilarea cu laser a devenit o metodă populară în rândul doamnelor în principal deoarece are multe avantaje comparativ cu metodele tradiţionale, precum epilarea cu ceară. Pentru a te ajuta să te decizi să faci acest pas îți prezentăm mai jos câteva dintre avantajele epilării definitive.

          Una dintre marile bătăi de cap ale unei femei și mai nou și ale unui bărbat este epilarea. Tentația de a avea corpul mereu catifelat fără cel mai mic efort pare un lux la prima vedere. Însă datorită tehnologiei avansate, epilarea definitivă este din ce în ce mai accesibilă.

          În zilele noastre, laserul, respectiv epilarea cu laser a devenit o metodă populară în rândul doamnelor în principal deoarece are multe avantaje comparativ cu metodele tradiţionale, precum epilarea cu ceară.

          Pentru a te ajuta să te decizi să faci acest pas îți prezentăm mai jos câteva dintre avantajele epilării definitive.

     1. Vei economisi timp

Probabil te gândești că lama de ras este mai rapidă și mai simplă. Dar nu e chiar așa!

Epilarea definitivă cu laser elimină nevoia de a te epila sau de a folosi lama de ras zilnic. Gândeşte-te cum se va schimba viaţa ta pe viitor şi gândeşte-te cât de multe săptămâni petreci cu o lamă de ras în mână!

     2. Ședințele de epilare definitivă durează puțin

Şedinţele de epilare definitivă cu laser sunt mai rapide decât te-ai fi aşteptat. De exemplu, durează doar câteva minute un tratament în zona axilelor sau în zona mustaţei.

     3. Epilarea definitivă laser este un tratament non-invaziv

Ca ființe umane suntem predispuși să suferim și să simțim durere uneori chiar zilnic. Și atunci de ce să suferim și când ne epilăm atunci când e posibil să evităm acest lucru? Metoda nu provoacă nicio deteriorare la nivelul dermului şi chiar şi persoanele cu cea mai sensibilă piele pot apela la acest tratament cu laser. Cercetările arată că aproximativ 5 din 10 persoane au pielea sensibilă, aşadar nu trebuie să ne mai mire că epilarea definitivă cu laser este o alternativă extraordinară pentru ele.

     4. Investiție pe termen lung

Epilarea definitivă cu laser este, cu siguranţă, una dintre cele mai bune investiţii pe termen lung în ceea ce priveşte îndepărtarea părului nedorit de pe corp, în special dacă te gândeşti cât de mulţi bani vei cheltui toată viaţa pe alte metode de îndepărtare a părului, precum epilarea cu ceară.      

     5. Vei economisi bani, pe termen lung

Acest argument vine cu completări la beneficiul de la punctul 5. Cu epilare definitivă cu laser, nu vei mai avea nevoie să cumperi nenumărate lame şi aparate de ras, creme depilatoare, creme de ras şi nu va mai trebui să îţi faci lunar programare la şedinţele de epilare cu ceară. Costul şedinţelor de epilare cu laser a scăzut în ultimii ani, aşa că poţi încerca şi această metodă. Rezultatele sunt de departe superioare comparativ cu epilarea cu ceară, iar costurile, în timp, vor fi mai mici. Costul tratamentului este același cu costul epilării cu ceară regulat timp de 2 ani.

     6.  Tratamentul nu are efecte secundare

Epilarea definitivă laser, este, cu siguranţă, mult mai precisă decât toate celelalte metode sau proceduri de îndepărtare a părului, iar tehnologia avansată de la baza aparatelor de epilare cu laser mişorează şansele de apariţie a unei erori umane.

     7. Nu există riscul de a dezvolta infecții ale pielii

Epilarea definitivă cu laser reduce foarte mult riscul de infecţii ale pielii. La Health & Beauty, epilarea definitivă cu laser este efectuată sub stricta supraveghere a unui cadru medical cu o experienţă vastă în domeniu.

     8. Tratament pentru foliculită

Poţi elimina şi preveni firele de păr crescute sub piele. Epilarea definitivă cu laser este pur şi simplu cea mai bună opţiune şi singura soluţie pentru a preveni şi pentru a elimina creşterea firelor de păr sub piele. De asemenea, epilarea cu laser este o opţiune grozavă pentru persoanele care au pielea sensibilă şi care se confruntă cu iritaţii ale pielii imediat după ce au apelat la lama de ras sau la metodele de epilare cu ceară.

     9. Piele din ce în ce mai catifelată

Pe măsură ce tratamentele progresează (dupa aproximativ 6 sedinte de tratament pilozitatea se reduce cu pana la 70-90%), această procedură îţi face pielea mult mai moale şi mai catifelată.

     10. Poți folosi lama de ras între ședințe.

Nu trebuie să aştepţi să îţi crească părul între două şedinţe sau tratamente. Spre deosebire de epilarea cu ceară, poţi să foloseşti lama de ras între două şedinţe. Aşa că ai scăpat de o corvoadă. Cu ajutorul epilării definitive cu laser, poţi să foloseşti lama de ras oricât de mult îţi doreşti între tratamente.

         Deci de ce să mai stai pe gânduri? Timpul trece și cu cât mai curând te vei decide să faci acest pas cu atât vei avea mai mult timp să te bucuri de efectele epilării definitive și îți garantăm că nu vei regreta!

@2021